Friday, May 18, 2018

Η Παναγία έκανε το θαύμα της…



Παναγία Μυροβλύτισσα: Γυναίκες στείρες απέκτησαν τέκνα

Η Κ.Β. την οποίαν εγώ εγνώριζα από μικρό παιδί ήτο ύπανδρη 15 έτη και δεν είχε τέκνον.

Είχε γυρίσει όλους τους διακεκριμένους ιατρούς και καθηγητάς, της έκαμαν εγχείρηση, της άνοιξαν την κοιλιά, της είπαν τι χαλάς τον κόσμο, είσαι φυσική στείρα.

Η Κ. πολύ απελπισμένη, με πολλά δάκρυα, ήρθε εδώ στη Μονή προσκύνησε τη Μυροβλύτισσα και προσευχήθη. Εκεί ήταν η προηγουμένη Αγνή και της είπε:

«Γερόντισσα Αγνή σταύρωσε μια κλωστή στην εικόνα της Παναγίας βρέξε την με Άγιο Μύρο και δώστη μου να την βάλω στη μέση μου και η Παναγία θα μου δώσει παιδί».

Η Γερόντισσα Αγνή της έφερε αντίρρηση.

«Όχι, θα σου δώσω βαμβακάκι με Άγιο Μύρο».

«Όχι», εσυνέχισε η Κ. «την κλωστή θα την έχω πάντα επάνω μου, ενώ το βαμβακάκι με την αλλαγή των ενδυμάτων δεν θα το έχω πάντα επάνω μου».

Με την επιμονή της Κ., η Γερόντισσα Αγνή, σταύρωσε μια κλωστή στην Μυροβλύτισσα Κυρία και την έβρεξε με Άγιο Μύρο, της την έδωσε και την έδεσε στη μέση της.
Η Παναγία έκανε το θαύμα της, εγύρισε στο σπίτι της, έμεινε έγκυος, το αδύνατον τοις ανθρώποις έγινε δυνατόν από την Κυρίαν Θεοτόκον.

Εγεννήθη ένα αγοράκι και το έφερε εδώ στην Παναγία. Ήρθε να προσκυνήση και να την ευχαριστήση που της χάρισε τέκνον. Κρέμασε και μια λίρα στην Παναγία δια να μείνει εις ένδειξιν του θαύματος.

Αφού η Παναγία δέχθηκε την σταυρωμένη κλωστή και βρεγμένη με Άγιον Μύρο από την εικόνα της και θαυματούργησε, δίνουμε εμείς την σταυρωμένη κλωστή και βρεγμένη με Άγιο Μύρο από τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας και σε άλλες γυναίκες για να τεκνοποιήσουν.

«Ιστορικό και Θαύματα Παναγίας Μαλεβή»,
Ανυσία Μοναχή
https://proseuxi.gr